Indehaver / Instruktør
Marie Krogager Rasmussen
Beskrivelse

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD. 

Jeg underviser på alle voksenholdene, Jazz-Funk, Latin Mix samt børnehold og Turneringsholdet.

Jeg har et stort fokus på faglighed på mine hold blandet med god trivsel og fællesskab. Mit mål er, at alle skal være glade, når de forlader danseskolen.

LB Dans stammer tilbage 1944, hvor danseskolen blev opstartet i Grenaa. I 1962 overtog de daværende ejere, Bent og Laila, en danseskole i Fredericia som derved blev en del af LB Dans.Igen i 1992 kom der et generationsskifte, og Rikke Bekker overtog danseskolen. I 1995 flyttede danseskolen lokaler til Egehuset på Hans Egedes Vej 6, hvor den har ligget siden. I april 2018 er den seneste ejer af LB Dans trådt til. 

Danseskolen hører stadig hjemme i Egehuset, og hver dag åbner vi dørerne for børn og voksne i håbet om, at alle må få nogle gode og lærerrige oplevelser hos os. Dans er glæde og god motion, og alle os hos LB Dans ønsker hver dag at give vores elever et smil på læben.  

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Instruktør
Nanna Karen Bekker
Beskrivelse
Nanna Karen er 23 år og har danset siden hun var 3 år 

Nanna er i foråret instruktør på vores Produktionhold, MTV-hold og det nye hold for Moderne Dans. Hun er derfor at finde på danseskolen om tirsdagen.??

Nanna Karen har gentagne gange været i London for at tage timer på et af Londons førende dansestudier, for at kunne lære det nyeste inden for hiphop, streetdance og showdance. 

Nanna har ydermere meget erfaring inde for scenekunst og teater, og som blot 21-årig var Nanna koeograf for en opsætning af musicalen "Askepop" i Vejle.
Du er altid sikker på en sjov og grundig undervisning sammen med Nanna!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Lindsted Kristensen
Beskrivelse
Julie Kristensen underviser i disco og MGP-dans om mandagen.  
Hun har danset i 12 år, og er endnu selv aktiv danser indenfor både disco og hiphop. 
På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.
Da Julie stadig selv danser turneringer, kan hun tage det bedste med fra turneringsverdenen og give det videre til sine hold.
Julie deltager desuden i forskellige work-shops rundt omkring i landet.  
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold


LB Dans - Kommende arrangementer


Se kalender

LB Dans - Events

LB Dans v/Marie Krogager - Hans Egedes Vej 6 - 7000 Fredericia - Tlf. 42569728